2010-02-24 10:52:02• hírek • Szatmar.ro

Szerelmi vágyat serkentő Yohimbin

A Kongóban, nyugat-Afrikában őshonos örökzöld yohimbe fa kérgéből nyert Yohimbin kivonat, nem boszorkányság, majdnem csodaszer, az egyik legrégebbi potencianövelő afrodiziákum, mivel fokozza a szerelmi vágyat.

Már az ókorban is előszeretettel használták, napjainkba pedig gyógyszerként is engedélyezett. Zsírégető hatása miatt a sportolók egyik legjobb „barátja", de elsősorban potenciazavarok esetén ajánlják. A Yohimbin jótékony hatásait számos tanulmány igazolja: stresszoldó hatásán kívül, elsősorban erekciós problémák orvoslására ajánlott. Az impotenciával kezelt páciensek több mint 60 százaléka teljesítőképességének javulásáról számolt be, ugyanakkor az orgazmus intenzitását is jelentősen növeli.

Jótékony hatását azáltal fejti ki, hogy nagymértékben tágítja az ereket, a medence vagyis az ágyék jobb vérellátásához vezet és serkenti a gerincvelő alsó szakaszában lévő idegek működését. Ennek következtében pedig aktivizálódik a szexuális inger. Potencianövelő és libidófokozó hatásán kívül túladagolás esetén némi mellékhatásra is számítani kell: ingerlékenység, remegés, hevesebb szívdobogás, álmatlanság, vérnyomás-emelkedés, bőrkiütés, szorongás és fejfájás is jelentkezhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: